Outoor módszerek és csapatépítés

A tapasztalati tanulás outdoor formája a természeti környezetben végzett gyakorlatokra épül, ezáltal is fokozva az átélt élmények intenzitását. A résztvevők a mindennapi szervezeti élethelyzetek problematikáját feldolgozó szabadtéri gyakorlatok végrehajtásával szereznek mély élményeket és tapasztalatokat. A feladatok jelenthetnek erőpróbát, de végrehajtásuk nem igényel különleges felkészültséget. Bármely átlagos kondíciójú felnőtt ember el tudja végezni azokat. 

A cél a már meglévő szellemi és fizikai képességek, kreatív energiák mozgósítása és nem a profi teljesítménycsúcsok elérés. A szakszerűen felépített egyéni és csoport helyzetekben a résztvevők élményszerű tapasztalatokat szereznek, amelyeket a programvezető tréner által moderált megbeszélésekben és más feldolgozó módszerek keretében hasznosítanak azért, hogy saját maguk juthassanak inspiráló felismerésekhez.

A csapatépítés szervezeti jelentőségét, együttműködő partnerem az Outdoor Mission Kft. weboldalán is olvasható összefoglaló és mottó kiválóan érzékelteti: A kívánt együttműködés nem adott. Tudatosan kell azt elősegíteni, megszervezni és irányítani. Ez a feladat pedig energia- és időigényes. Csapatépítő programjaink mind a csoport, mind az egyén fejlődését  a középpontba helyezhetik a kívánt cél elérésének függvényében. Hangolhatók ezek az élményalapú csapatépítő programok bizonyos szervezeti célkitűzések köré, vagy szolgálhatnak csupán csapatépítő hatású jutalomprogramként.

"Jó játékosokat szerezni könnyű. Rábírni őket, hogy együtt játsszanak, az a nehéz dolog.Casey Stenge

Bővebben a csapatépítésről és az outdoor megolásokról
 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérés 

 

Scroll to Top