Munkahelyi tesztek és felmérések

Konkrét kérdésekre objektív válaszok kaphatók. A tesztek a kiválasztással, a vezetői és munkavállalói együttműködéssel, a kompetenciafejlesztésekkel, az értékesítési eredményességgel, és a team működéssel kapcsolatos döntéshelyzetekben, fejlesztések előkészítésében, követésében adnak máshonnan be nem szerezhető információkat. 

A szervezeti beavatkozások előkészítésében, ha a megoldandó problémához illeszkedő munkahelyi teszteket alkalmazunk, tisztábban meghatározhatók a célok és a tesztek nyújtotta információkra alapozva a vezetők hatékony szerepvállalása is elősegíthető, továbbá a résztvevők is sokkal inkább bevonhatók a munkába.

Kompetenciafejlesztő tréningek előkészítésben a tesztek konkrét információt nyújtanak a csoporttagok egyéni és a csoport egészének jellemzőiről, felhívják a figyelmet arra, hogy a hatékonyság maximalizálása érdekében milyen irányba érdemes a folyamatot terelni. A résztvevők a tesztek eredményei alapján személyre szóló visszajelzéseket kapnak, ezért a tréning gyakorlatokat tudatosabban használhatják fel, ezáltal nyitottabban és aktívabban vesznek részt a folyamatban.

A tesztek a fejlesztési eredmények felmérésére is alkalmazhatóak. Szervezetfejlesztés, tréning vagy coaching hasznosságának ellenőrzésére és követésére érdemes bizonyos felméréseket a beavatkozások előtt és kellő idővel utána is elvégezni.

Bővebben a munkahelyi tesztekről felmérésekről
 Ajánlatok díjazással Egyedi ajánlatkérésPróbateszt igénylése 

 

Scroll to Top