Workshop

A műhelymunka, ami a szó eredeti jelentésének megfelelően ebben az esetben is az egyedi tervezés, a szakmai hozzáértés és a gondos kidolgozás biztosítéka.

A szervezeti célok és a megbízói elvárások szerint a workshop esetében lehet szó képzésről, fejlesztésről, ötletbörzéről, együttműködési problémák kezeléséről, szervezetfejlesztési folyamatok előkészítésről.

A felelős vezetőkkel tisztázzuk az elvárt eredményt és kialakítjuk a workshop keretrendszerét és a résztvevők körét. Ebben a szakaszban a módszertani jártasságomat ajánlom fel és tanácsadóként működöm.

A workshop eredményessége - megfelelő előkészítéssel - a keretek következetes fenntartásán, a céltartó, de rugalmas moderáláson, a résztvevők bevonásán, aktivizálásán, és a nyitott, biztonságérzést adó munkahangulat megteremtésén múlik.

Követés, feldolgozás elsősorban a szervezeti vezetők feladata. Ehhez konzultációs támogatást adok, hangsúlyozva, hogy ami az előbbi látványosabb szakaszban születik, csak az eredmény lehetőségét jelenti, értékké a szervezet mindennapi működésén, a vezetők későbbi döntésein keresztül válhat.

 

Scroll to Top