Coaching megoldások

Vezetői coaching - A vezetői eredményességfejlesztés a leghatékonyabb költség és időráfordítás a szervezeti beavatkozások  területén. Ennek kellően intenzív és célorientált módja, amikor egy általában 10-16 alkalomból álló ülés sorozatban dolgozunk fel egyéni vezetői témákat, vagy olyan szervezeti problémákat, amelyek kezelése az alany felelősségi körébe tartoznak.

Team coaching - Elsősorban olyan vezetői csoportok, vagy projekt teamek számára ajánlom, amelyek erősen érdekeltek illetve felelősek az adott szervezeti probléma megoldásában. Ilyenkor a kliens maga a csoport, a munka tárgya a team együttműködése, illetve az eredményesség útjában álló akadályok felismerése, kezelése.

Csoport coaching - Az egyéni fejlesztés csoportdinamikai módszerekkel kombinált formája. A résztvevők nem képeznek a munkakörük, vagy a szervezetben elfoglalt helyük alapján homogén csoportot, hanem az egyéni motivációik, fejlődési ambícióik, megoldandó problémáik alapján kerülnek kiválasztásra.

Shadowing - Egyéni vagy csoportos fejlesztési módszer egyes vezetők, szervezeti egységek, vagy akár a teljes szervezet működések elemző megfigyelésén keresztül. A visszajelzés kétirányú, egyfelől a felelős vezető, másfelől az alanyok felé történik. A fejlődést a tapasztalatok feldolgozásán és azok alapján kidolgozott akciótervek megvalósításán keresztül érjük el.

 

 

Scroll to Top